Hjem » Nyheder » Zenvo er tilbage på banen
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Zenvo er tilbage på banen

Foto: Mads Ovesen og Søren Lykke
Opdateret 29-05-2010, 17:23
Trods  det ‘dramatiske’ uheld under Sportscar Event på Jyllandringen i dag, hvor Zenvo ST1 røj i gruset, er den ude og køre igen. Bilen klarede det uden skræmmer.

Det så mere dramatisk ud end det var, da den danske superbil Zenvo ST1 røj en tur i gruset under Sportscar Event på Jyllandsringen. Det var en simpel kørefejl som resulterede i mødet med gruset. Bilen var ude og kysse på dæk-barrieren men fik heldigvis ingen skader, og den er allerede tilbage på banen igen.

I følge Sportcar Event‘s pressemand, Flemming Haslund, har vi fået dette afvide:
Jyllandsringen er en racerbane på 1.4 kilometer, hvor af der ca. er en 500 meter langside.
For enden af langsiden får Zenvo’en en motorbremsning under nedgearingen, hvilket resultere i at bilen spinder ud og ryger en tur i gruset. Føreren af bilen, Troels Vollertsen, havde ikke tilstrækkelig held med at få lavet en udkobling under nedbremsningen, som så gav dette resultat. Troels har udtalt at han simpelhent kørte alt for stærkt.
Men selvom det så dramatisk ud med støvet og det så ud til bilen muligvis havde skader på venstre side, er der ikke sket mere end en pudseklud kan klare.
De tilskuere som havde købt sig en tur, fik sine ture her senere på dagen, og man kan lige ledes få sin tur på næste Søndag, når vi kommer til FDM Sjællandsringen.

Gruset blev skyllet af bilen og den fik en hurtig vask, hvor efter Zenvo’en var kampklar til at fortsætte. Det betyder at du heldigvis kan nå at få en tur i bilen, når den kommer med til Sjællandsringen på Søndag den 6 juni.
Se også: Zenvo ST1 sendt i gruset!

Tjek også

Danmarkspremiere på ny Skoda Fabia i september

Danske priser og masser af nyt udstyr til en af Skoda's mest populære model, den nye Skoda Fabia. Læs alt om den, når den får premiere til september