Hjem » Tuning » VW Golf VI GTI Rieger
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

VW Golf VI GTI Rieger

Rieger har netop offentliggjort nogle få detaljer på deres nye stylingskit til VW Golf VI GTI. Det er kun det ydre der er blevet offentliggjort data og billeder omkring, og der findes derfor ikke nogle data omkring bilens ydeevne.

Frontkofangeren er af glasfiber med store luftindtags-huller og af et design der passer rigtig godt til resten af bilen. Derudover er der også blevet plads til et sæt tågelygter. Bagkofangeren har fået monteret en stor diffuser under bilen sammen med to udstødningsrør i et ovalt design – en i hver side, der sammen med en tagspoiler sørger for ekstra downforce. Derudover fåes sættet også med Park Assist – eller på dansk parkeringshjælp

Fælgene er af typen VA 8,5Jx20 ET 38s og HA 8,0Jx20 ET 38, der er monteret med dæk i størrelsen 235/30-20 både for og bag.

Fakta:
Navn: Rieger
Hjemmeside: www.Rieger-Tuning.de
Lokalisering: Tyskland
Kontakt: Info@Rieger-Tuning.de

Tjek også

Gemballa Widebody Porsche 911 Turbo med 807 HK

Gemballa er et velkendt navn, når vi taler om Porsche tuning. Og deres seneste skud på stammen, sætter en stor tyk streg under hvorfor de er så velkendte for deres Porsche tuning. De har nemlig forvandlet en Porsche 911 turbo til en Gemballa GTR 8XX Evo-R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *