Hjem » Featured Forside » Volvo optager reklamefilm i Ørestad

Volvo optager reklamefilm i Ørestad

Den nye Volvo S60 og V60, blev spottet under reklamefilm i Ørestad på Amager

Vi har modtaget læserbilleder af den nye Volvo S60 og V60 (Sedan og Stationcar), som var i gang med at lave optagelser til en reklamefilm i Ørestad på Amager. Bilerne, der normalt ses i den velkendte blå Polestar lakering, var henholdsvis hvid og sort. Foran kørte en ligende Polestar version, pakket ind i matsort folie med et påmonteret kæmpe stort kameraudstyr på taget.

Volvo Polestar er for Volvo, som AMG er for Mercedes-Benz. Det er opgraderede versioner af de normale gadebiler.

Fås med 362 hestekræfter
I denne version kommer den med en 2,0-liters Drive-E turboladet række-fire benzin motor med både turbo og kompressor, som 362 hestekræfter og 470 Nm. Gennem en 8-trins automatgearkasse, sender det bilen fra 0-100 km/t på blot 4.5 sekunder!

Volvo S60/V60 Polestar kommer normalt i den lyseblå farve, men denne årgang kan også fås hvid, sølv og sort. Med bilen får du et sæt store 20″ fælge med Michelin Pilot Super Sport dæk, og store ventilerede Brembo bremser.

Vi glæder os til at se de færdige optagelser. I mellemtiden kan du se billederne her!

Tjek også

Nedtælling til Modball Rally 2018

Nedtællingen til Modball Rally Europe 2018 er igang, igen i år er der 180 biler til start. London er endnu engang værtsby for starten, det forventes at over 10.000 mennesker vil stå klar til og se bilerne blive sendt afsted på Lørdag.