Hjem » Events » Den vildeste Gumball 3000 garage til dato
Den vildeste Gumball 3000 garage til dato

Den vildeste Gumball 3000 garage til dato

Dette er den vildeste Gumball 3000 garage til dato.

Der er vild, og så er der Gumball 3000 vild.

Denne garage hører naturligvis til det sidste, og det med god grund. Gumball 3000 er netop startet, og de fejrer i år 20 års jubilæum.

Følger man bare lidt med i den store superbilsverden, så ved man også præcist hvor og hvornår Gumball 3000 er i gang, samt tit og ofte hvem der er med i det års afdeling.

I år deltager mange youtubere, heriblandt MrJWW, Vehicle Virgins, Sam Moores, Shmee150, Seb Delanney og mange flere. Der er derfor rig mulighed, for at følge dem rundt på diverse medier, og ikke mindst netop youtube, hvor de altid giver fede insights på ting som garagerne, hotellerne, bilerne og selvfølgelig også ruterne de kører dagligt.

Garagen i videoen herover er før starten reelt er gået i London mod Tokyo, og derfor er garagen ikke fyldt med alle Gumball 3000 bilerne endnu. Hvor vildt det end lyder – så blev det meget vildere til starten, og bliver endnu vildere, nu hvor de har sat fod på japansk jord, hvor flere japanskgejlede biler også følger trop.

Kan du huske dengang Gumball 3000 besøgte dansk jord? Vi var naturligvis på pletten, og hvis ikke du har set videoen derfra, kan de se den herunder.

Her er også et lille galleri fra starten i København tilbage i 2013.

Tjek også

Audi RS6-R ABT Avant med 730 hestekræfter

Nu kan du lease en Audi RS6-R ABT Avant, for omkring 14.000,- kroner om måneden