Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Ford » Varevogne til de travle håndværkere
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Varevogne til de travle håndværkere

Hvis det skal gå rigtig hurtig, så har VW og Ford måske varevognen til dig. Begge modeller med ekstra hestekræfter og en lidt frisker look end den traditionelle varebil. Se begge modeller her og få fat i et CVR-nr.

VW Caddy er en populær varevogn i Danmark. Nu kommer der en pumpet udgave fra VW, som mest har været et mål for VW for at bevise at man godt kan pumpe modellen op til sin egen serie. Dette sker dog ikke men det er i dag meget normalt at Caddy bliver brugt i nogle lande til løb.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Den pumpet VW Caddy bliver drevet af en 2.0-liters benzin motor med 266 HK og 512 NM samt seks manuel gear. Hertil har modellen fået bur i kabinen, 18″ aluminiumsfælge med Hankook racing dæk samt nitro undervogn som skal være med til at give den helt rigtig racing oplevelse i varevognen.

Det andet tilbud er en Ford Transit SuperSportsVan (SSV) som bygger på den korte 260 model. Ford mener selv at det er den ultimative varevogn til mænd. Ford Transit SSV er drevet af en 3.2-liters diesel motor med fem cylinder hvilket gør at Transit SSV leverer 197 diesel hestekræfter og 470 NM. Udover den største diesel motor bygget i den mindste Transit kommer SSV udgaven også med “Le Mans-stylet striber,” dobbelt udstødningssystem, og et aerodynamisk body kit som giver et rå look. Ford udtaler dog at Transit SSV er en “one-off” model og at den ikke vil komme i produktion.

Begge modeller blev vist frem på en messe for erhvervsbiler i Birmingham, England denne uge.

Tjek også

Fortsat billigst over Storebælt med automatisk betaling

Mens kontant og kortbetaling bliver dyrere