Hjem » Underholdning » Need for Speed: Lamborghini Sesto Elemento

Need for Speed: Lamborghini Sesto Elemento

Læs om en af filmens biler, Lamborghini Sesto Elemento

 

Need for speed

 

Need for Speed filmen får premiere i de danske biografer den 20 marts 2014, og blandt udvalget af de mange biler i filmen, er denne Lamborghini Sesto Elemento en af dem. Som du nok kan regne ud, ville det være meget dyrt for holdet bag filmen, at have en rigtig Sesto Elemento med og smadre den – så bilen er en såkaldt replica.

 

HUSK AT DELTAGE I VORES KONKURRENCE OM BIOGRAFBILLETTER TIL FILMEN HER

 

Originalt er Lamborghini Sesto Elemento aldrig blevet officielt lanceret og solgt, selvom man ellers havde kunder til de planlagte 20 modeller. Bilen ville have haft en salgspris på minimum 2,2 millioner dollars. Under hjelmen er det heller aldrig blevet bekræftet, hvad der helt præcist er placeret. Men det spås at den har en 5,2-liters V10 motor med 562 hestekræfter og 540 Nm. Det skulle kunne få Sesto Elemento til at ramme 100 km/t på blot 2,5 sekunder, til trods for at bilen vejer 999 kilo.

Topfarten sættes ind ved 322 km/t, men i denne replica i filmen, er det nok en anelse langsommere.

 

Handlingen kort
Efter at have tilbragt to år i fængsel for en dødelig trafikulykke, som han ikke var skyld i, sikrer Tobey Marshall sig en plads i det eksklusive ulovlige underground DeLeon cross nation race fra kyst til kyst i USA. Hvis han vinder løbet kan det ikke alene sikre ham adskillige millioner dollars, men også give ham mulighed for at få hævn over den mand, der fik hans bedste ven dræbt i den fatale ulykke. Problemet er, at der er nogen, der har sat en pris på hans hoved, så han skal ikke alene undgå politiet, men også de bounty hunters, der vil indkassere dusøren for ham, død eller levende.

 

The NextGEN gallery with ID/slug: 765 does not exist or is empty.

Tjek også

Hvad er de vigtigste accessoires som bilejer?

De første tanker leder en hen på solbriller og stilrent tøj. Men et herreur er et absolut must som bilejer