Hjem » Tuning » Underground Racing tuner på Huracan

Underground Racing tuner på Huracan

Alle informationerne bliver udgivet meget snart

Der findes ikke mange af dem, men disse Lamborghini tunings specialister fra Underground Racing har udgivet de første billeder og info, om deres twin-turbo tunings program for Lamborghini Huracan.

Underground Racing fortæller, at de første tests med deres nye setup har været gode. De nærmere informationer omkring hvor meget den yder, er de ikke kommet ud med endnu. Men det nye setup er bygget på deres eget JJR MoTec M1 elektronik og firmware system.

Følelsen af at køre en Huracan med deres twin-turbo setup, er ikke noget man kan forklare hvordan føles. Det skal opleves. Og snart lægges sidste hånd på bilen, og så udgiver de alle informationerne om den.

En standard Lamborghini Huracan har en 5,2-liters V10 motor med 610 hestekræfter og 560 Nm. Den vejer 1.422 kilo, og går til 100 km/t på bare 3,2 sekunder. Topfarten sættes ind ved hele 325 km/t. Vi venter spændt på detaljerne om Underground Racing’s projekt!

 

Tjek også

Manhart MH2 550 er BMW M2 Competition på seriøse steroider

Standard har en BMW M2 Competition rigeligt med kræfter til og være en sjov bil, men det vil Manhart naturligvis gerne gøre lidt vildere og sjovere.