Hjem » Tuning » Underground Racing tuner på Huracan

Underground Racing tuner på Huracan

Alle informationerne bliver udgivet meget snart

Der findes ikke mange af dem, men disse Lamborghini tunings specialister fra Underground Racing har udgivet de første billeder og info, om deres twin-turbo tunings program for Lamborghini Huracan.

Underground Racing fortæller, at de første tests med deres nye setup har været gode. De nærmere informationer omkring hvor meget den yder, er de ikke kommet ud med endnu. Men det nye setup er bygget på deres eget JJR MoTec M1 elektronik og firmware system.

Følelsen af at køre en Huracan med deres twin-turbo setup, er ikke noget man kan forklare hvordan føles. Det skal opleves. Og snart lægges sidste hånd på bilen, og så udgiver de alle informationerne om den.

En standard Lamborghini Huracan har en 5,2-liters V10 motor med 610 hestekræfter og 560 Nm. Den vejer 1.422 kilo, og går til 100 km/t på bare 3,2 sekunder. Topfarten sættes ind ved hele 325 km/t. Vi venter spændt på detaljerne om Underground Racing’s projekt!

 

Tjek også

RAUH-Welt Begriff Porsche 911

Denne Porsche er fra den generation der hedder 964. Bilen har fået det velkendte RAUH-Welt udseende, som er vintage inspireret ydre, der mest af alt ligner en pumpet version af en RS model fra 1970'erne. Der er blevet plads til intet mindre end 15 dele til det vilde body kit, derudover er der bygget en stor hækspoiler på bilen. Dette giver et helt vildt aggressivt look.