Hjem » Events » Biltræf » Til træf med Race Team Viborg

Til træf med Race Team Viborg

Til træf i det jyske med bikiniwash og fede biler

 

Træf ved Race Team Viborg
Publikum blev underholdt
I løbet af dagen kom der nogle kraftige byger, men det afholdte ikke folk fra at komme og kigge på at RTV’s babeteam leverede bikini carwash i særklasse! Til stor glæde og fornøjelse for publikum.

 

Man kunne også se mange forskellige typer biler, og mange forskellige måder at style dem på, der var alt lige fra en gennemført Opel Astra st. car, til en mørkerød Toyota Starlet med intercooler, og en Volvo Amazon i kamæleon farve med dobbelt karburator. Så der var noget for enhver smag.

 

RTV
I Viborg findes der en gruppe mennesker, som er lige så fascineret af biler, som os, de kalder sig for RTV (Race Team Viborg). De havde i weekenden slået sig sammen med HoVWdiaudi for at lave et kæmpe, og meget vellykket arrangement. Der kom ca. 4000 besøgende på dagen for at se på alle de fede biler folk var mødt op med.

 

Det var folkets valg
Rundt om på pladsen blev der afholdt forskellige konkurrencer og der var i alt fire kategorier, som de forskellige biler kunne stille op i. Den første var “Vildeste Anlæg”, som blev vundet af en rød Seat Leon, der var fyldt til bristepunktet med JBL anlæg.

 

Kategori nummer to var “Classic”, en kategori som kun var for biler over 25 år. Førstepladsen blev vundet af en grå Golf 2 TDI. Tredje kategori var “One of a Kind”. En lidt særpræget kategori, som kun var for de biler der virkelige var unikke. Den blev vundet af en brun VW Golf 2 16v’er.

 

Sidst men ikke mindst var der kategorien “Fedeste bil”. Det var her alle de ”tunge” drenge stillede op, og den blev vundet af en mørkeblå Opel Astra st. car. Det var publikum der bestemte hvem der skulle vinde de fire kategorier, så alle der var på pladsen fik en stemmeseddel i hånden, og så kunne de stemme på deres favorit blandet de udstillede biler.

 

Det bliver gentaget
RTV udtaler:

“Vi havde egentlig regnet med at vi ville holde den har slags arrangementer to gange om året, men der er virkelig meget arbejde i det, og mere end man skulle tro, men vi vil helt sikkert prøve at lave sådan et træf igen næste år.

Et udemærket træf, der er værd at ligge et besøg forbi næste år.

 

 

Tjek også

VIND: To weekendbilletter til Auto Show Odense

Nu kan du vinde to weekendbilletter til Auto Show Odense