Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Porsche » TechArt styling til Porsche 911 GTS

TechArt styling til Porsche 911 GTS

Kan løftes 45 mm via en knap

Så er der ny styling til Porsche 911 GTS fra de tyske tunere TechArt, som denne gang har bygget på en åben udgave.

Den nye opgradering giver bilen en ny forkofanger, andre sideskørter og en hækvinge bagpå. Dertil har den fået andre alufælge, et nyt udstødningssystem og en længere række af kulfiber detaljer, som f.eks sidespejle og kulfiber rundt om forlygterne. Og så fås den med et ‘Noselift’ system, som gør at du kan hæve bilen hele 45 mm ved et tryk på en knap!

På interiørdelen fås den med premium læder med syninger og kulfiber dele rundt om på panelerne. Der kan ligeledes købes andre aluminiumspedaler, farvede instrumenture og et multifunktions sportsrat med gearskiftepedaler.

Der er ingen informationer omkring motortuning i denne omgang, men den 3,8-liters seks-cylindret motor yder som standard 430 hestekræfter og 440 Nm.

Tjek også

Brabus Mercedes AMG E63 S

Hvis du er på udkig efter en super sedan, der kan kører fra en Ferrari i lyskrydset, så er det nu du virkelig skal følge med. For Brabus har skabt et monster af en sedan, hvor der er plads til familien og svigermor. Sidstnævnte kan jo få en tur med pedellen i kælderen, så holder hun nok mund resten af turen.