Hjem » Featured Forside » Teaser for næste Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Teaser for næste Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Mercedes-Benz har udgivet endnu en teaser for næste C63 AMG Coupe

Mercedes-Benz AMG har udgivet endnu en teaser for den kommende C63 AMG Coupe.

Det er ikke første gang at de udgiver sådan en teaser, og denne gang ses bilen kort på en racerbane. Det siges at den officielle lancering sker på næste onsdag, mens der er små indikationer på at billeder og detaljer allerede kommer i morgen.

Under forklædningen på videoen gemmer sig formentlig topmodellen C63 AMG S, som under hjelmen formentlig får en 4,0-liters V8 med twin-turbo. Den yder omkring 503 hestekræfter og 698 Nm. 0-100 km/t vil formentlig blive på omkring 3,8 eller 3,9 sekunder.

Der er planer om fra Mercedes-Benz om, at hele den nye C-klasse modelrække bliver vist frem om cirka en måned, under Frankfurt Motor Show. Kort efter åbnes der op for de første ordre, med levering omkring slutningen af i år.

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.