Hjem » Underholdning » Svindler låner Veyron til Top Gear
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Svindler låner Veyron til Top Gear

Nogle historier er bare ikke til at tro. Og hvem skulle tro, at Top Gear lånte en bil af en svindler? Chefen for et prestigefyldt biludlejningsfirma, røj i fængsel i to år efter at have udgivet sig for at være medlem af den Kuwaitiske kongefamilie.

Det var den iranskfødte Koroush Pour, der via sit udlejningsfirma Swift Hire tog røven på folk. Via kundernes informationer, udgav han sig for at være dem og tog lån i deres navne, for at købe og videresælge dyre biler og andet luksus lir. Han nåede at svindle med hele 600.000 engelske pund før han blev snuppet, da et par mistænksomme overførsler i 2008 vagte mistanke, før politiet blev indblandet.

Svindleriet gik blandt andet ud over to læger, der ellers havde planlagt at gå på pension. Pour lovede dem en god rente, hvis de havde pengene hos ham, og da de skulle til at nyde deres nye liv i Spanien, hørte de ikke mere til Pour. Et beløb der scorede ham 120.000 pund.

Uheld kan ske, men som skabere af verdens største bilprogram, tænker Top Gear sig nok en ekstra gang om, inden de igen låner biler til deres programmer.

Tjek også

EFTERLYSNING: Henriks grå Audi A4 Avant savnes

En grå Audi A4 Avant er forsvundet natten til lørdag - har du set den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *