Hjem » Events » Lovlig Streetrace » Streetcup: Er det ikke snart tid til en lovlig bane?

Streetcup: Er det ikke snart tid til en lovlig bane?

Den sjællandske forening, som kæmper for en lovlig bane, lægger op til debat efter uheldet i nat

Lovlig streetrace i Greve

Er det ikke snart tid til en lovlig bane?, det er det seneste udlæg i debatten omkring uheldet i aftes på Striben i København.

 

Debatten går højt på diverse medier, mens den sjællandske forening, som kæmper for lovlige omstændigheder til gaderace, lægger op til ny debat.

 

LÆS OGSÅ: Kom til bil-fest med Pro-Street.dk!

 

“Ulykken skete som en følge af mange bilinteresserede og ingen muligheder for at udøve gaderæs under ordnede, lovlige og tilgængelige forhold.” 

 

“Gaderæs har eksisteret siden bilen blev hvermandseje og behovet for fart kan ikke lovgives eller forbydes væk. I Danmark er det blevet kørt gade race i over 30 år, og siden starten har man forsøgt med love og regler for at stoppe det. “

Man prøver med tiltag af forskellige arter, at bekæmpe gaderace i  Danmark i stedet for at tænke nyt, mener foreningen.

 

“Sandheden er den, at til trods for alle love og en uheldig udvikling dukker der stadig tusindevis af mennesker op hver fredag og lørdag for at køre gaderæs.”

 

Hvad mener du? Bør der blive lavet en bane til lovlig gaderace, med enten finansiering fra brugerbetaling eller staten, som de har det f.eks på den anden side af Øresund i Malmø? Læs den fulde pressemeddelelse hos Streetcup.dk.

 

Tjek også

Tesla Model 3

Oplev Tesla Model 3 i København i dag!

Tesla’s Model 3 har været længe ventet, og i dag er muligheden for at se ...