Hjem » Nyheder » Bil Mærker » BMW » *Update* Stort uheld på Nürburgring – Ring-Taxi er smadret!
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

*Update* Stort uheld på Nürburgring – Ring-Taxi er smadret!

Otte biler kørte sammenpå Nürburgring i søndags, hvilket kostede den populære BMW M3 Ring-Taxi livet.

I søndags var der et større uheld, som gik ud over otte biler på Nürburgring. Uheldet fik blandt andet sat den ene BMW M3 Ring-Taxi ud af spil.

Uheldet skete omkring klokken 14:00 lokal tid, i det område af banen der bliver kaldt for “Kesselchen”. Et vejarbejds team var i færd med at reparere dele af banen, da bilerne kom flyvende rundt om hjørnet. De tre første biler var klar på at bremse, men bil nummer fire nåede det ikke i tide. Det resulterede i at den ramte den forankørende bil, røj en tur i græsset, tilbage på banen og ramte to andre biler.
Kort efter kom fire andre biler hurtigt rundt om hjørnet, hvor den populære BMW M3 Ring-Taxi lå bagerst. Chaufføren på Ring-Taxien var desværre ikke opmærksom på uheldet, hvilket resulterede i at den ramte to af de tre forankørende biler, hvor efter den endte i græsset.

Se videoklippet, hvor det er tydeligt at se den korte responstid der har været for førerne i uhelds svinget:
[youtube]8eTFBliKnZg[/youtube]

I følge politiet var der skader for mere end 100.000 euro.
Uheldet sker efter et andet uheld samme weekend, hvor et andet sammenstød skete på banen. Det skete ved at nogle personer ville hjælpe en bil der var forudlykket, hvorefter de selv blev ramt af en anden bil.

Tjek også

EFTERLYSNING: Sebastian savner din røde VW Beetle

En rød VW Beetle er forsvundet – har du set den?