Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Audi » Spyshots: Audi S7 – RS7 Sportback
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Spyshots: Audi S7 – RS7 Sportback

Under vores tur til Nürburgring spottede vi også denne nye Audi S7/RS7 Sportback. Begge modeller blev testet en del på bane i løbet af ugen. Se billeder her.

Det er ikke længe siden at vi havde muligheden for at bringe en test af den nye Audi A7 Sportback i mod den nye Mercedes-Benz CLS. Nu kan vi så vise billeder af Audis mere voldsomme S model. Både Audi S7 Sportback og RS7 Sportback blev test på Nürburgring i løbet af ugen hvor vi var dernede.

Audi S7 Sportback for højest sandsynlig den samme 4.0-liters V8 motor, som den nye S6 Limousine og Avant også forventes at blive leveret med. Motoren skulle være udarbejdet i samarbejde med Bentley og S7 Sportback kommer til at yde ca. 470 hestekræfter mens S6 kommer til at yde ca. 440 hestekræfter. RS7 Sportback vil, som den nye RS6 komme til at dele motor med den nye Audi S8 og vil derfor blive tæmmet fra en V10 til en Twin-Turbo V8. RS7 kan forventes at komme til at yde ca. 600 hestekræfter.

Hvornår de to modeller vil blive afsløret er endnu ikke helt sikkert. Men det bliver her til efteråret til dette års Franfurt Motor Show til september eller LA Auto Show til november.

Tjek også

Galleri: Classic Cars Ringsted 2018

Bymidten i Ringsted var lørdag formiddag fyldt med klassiske og nye biler