Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Audi » Spyshots: 2017 Audi Q5 set på Sjælland

Spyshots: 2017 Audi Q5 set på Sjælland

Vi har modtaget et billede af den kommende 2017 Audi Q5 spottet på Sjælland

Foto: Morten Hauerslev-Lottes

Vores læser Morten har tidligere idag sendt os et billede, af hvad der ser ud til at være den kommende Audi Q5. Den så han på motorvejen ved Ringsted, hvor den havde retning mod Sverige.

Bilen kørte sammen med denne faceliftede Audi S3, som også blev set inde i København idag. 

Selvom bilen er pakket fuldstændig ind for at skjule bilens detaljer, så kommer den næste generation af Q5 ikke til at have mange ændringer. Det bliver formentlig en “formindsket Q7”, som kan ses på andre billeder af bilen, taget i Sverige.

Bagenden af bilen får fuld LED baglygter i et mere kurvet design. På taget har den en tagspoiler, og selvom det er svært at se, så har den dobbelt udstødninger i bunden af kofangeren. Ellers er der ikke noget nyt over bagenden på Q5.

Når Audi Q5 kommer på markedet i 2017, vil den være bygget på en MLB Evo platform. Og det er den samme som Audi A4. Motorer og gearkasser bliver formentlig også de samme som i A4, mens den vil få et vægttab på 100 kilo fra den nuværende model. Der er også store muligheder for, at en Q5 Plug-in hybrid variant rammer markedet senere efter lanceringen. En SQ5 i både diesel og benzin, vil vi formentlig heller ikke gå uden om.

2017 Audi Q5 får højst sandsynligt sin premiere her i 2016, og den vil blive bygget på fabrikken i Mexico i byen San Jose Chiapa.

Tjek også

Volkswagen vil øge trafiksikkerheden med interaktive lygter

Interaktive for- og baglygter kan blive essentielle i fremtiden