Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Porsche » SpeedART frembringer 650 hk fra ny 911
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

SpeedART frembringer 650 hk fra ny 911

Den tyske Porsche-tuner, SpeedART er netop blevet færdig med udviklingen af deres nyeste fartmonster. SpeedART BTR-II 650 EVO hedder dette herlige monster, som er bygget over Porsches 997 Turbo model.

SpeedART har tilføjet hele 150 hk samt 150 nm til den i forvejen hurtige Porsche 911 Turbo, hvilket bringer den samlede ydelse op på vandvittige 650 hestekræfter.

Man fristes til at spørge sig selv, hvordan har SpeedART fået dette til at lykkedes? Tjo, med en større VTG-turbo, sports udstødning med sport kat, dobbelt udstødningsrør, sport manifold, sport luftfilter og en større intercooler er dette lykkedes, og det bringer tiden fra 0-100 km/t ned på kun 3,2 sekunder! Ligeledes er topfarten nu over 330 km/t!

Ud over en alt for syg motor er der også blevet plads til et nyt bodykit. For bedre downforce og bremser-køling er det blevet til en helt ny-designet forkofanger med spoiler, nye sideskørter samt en ny spoiler bagpå med variabel vinge.

Ligeledes er det blevet plads til nye fælge, denne gang LSC FORGED. De er specielle letvægtsfælge, og bliver leveret i størrelserne 8,5″ og 12 x 20″ med 245/30 og 325/25 dæk. Disse fælge fåes selvfølgelig i et bredt udvalg af farver.

Hvis dette ikke er nok for dig tilbyder SpeedART individuelle modifikationer. Dette indebærer bl.a. sportsrat med F1 paddleshift, sportssæder lavet af carbon med læder og alcantara og ikke mindst dele af interiøret i kulfiber.

Selv synes jeg den er alt for fed. Farvevalget med den matte grå og det røde spiller max, og 650 hk er jo for sygt. Om jeg ville bytte denne ud med den halv rustne cykel, der holder hjemme hos mig? Ja tak siger jeg bare!

Fakta
Navn: SpeedART
Hjemmeside: http://www.SpeedART.de
Lokaliseret: Tyskland
Kontakt: info@SpeedART.de

Tjek også

ABT Audi RS6-E – 1018 hestekræfters hyper hybrid stationcar

Mød den nye ABT Audi RS6-E, med 288 hestekræfter fra et hybrid system