Hjem » Featured Forside » Seat Leon CUPRA 300

Seat Leon CUPRA 300

Seat har lanceret en ny model af deres Seat Leon, både som stationcar og hatchback. Spørgsmålet var hurtigt derefter, “Det bliver vel også en CUPRA-model?!” – Naturligvis! Og med intet mindre end 300 hestekræfter.

Seat har lanceret den med ordene, “Den stærkeste Seat nogensinde!”, men tilbage i 2008 lavede Seat en lille produktion af en CUPRA 310-version i Holland, der dog kun blev produceret 100 eksemplarer af.

Den nye Leon CUPRA får 300 heste, 10 mere end forgængeren der havde 290, fra en ny 2,0 TSI motor, placeret i front. Den får ligeledes mere moment, intet mindre end 380 Nm (tidl. 350), der fremtræder allerede fra 1800 omdrejninger, helt op til 5500! Dette giver den et optræk der giver 0-100 på blot 5,6 sekunder, og en topfart på 250 km/t!

Som det ser ud lige nu, bliver det kun stationcar-modellen, der får mulighed for 4×4, og dermed kun forhjulstræk på hatchback’en og den normale 5-dørs.

Bilen er tilgængelig i engelske forhandlere allerde her fra marts, hvor der også vil komme priser på alt udstyr mm. Men du kan allerede nu konfigurere og designe din egen, på Seat’s danske hjemmeside. Prøv dette her!

Tjek også

Kimi Raikkonen

Formel 1: Tilbageblik på gårdagens test i Barcelona

Dagens vintertest er akkurat afsluttet, men hvis du endnu ikke fik set gårdagens highlights kan ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *