Hjem » Tuning » Gemballa » SCOOP! Gemballa Mistrale Panamera ved Nürburgring

SCOOP! Gemballa Mistrale Panamera ved Nürburgring

Se den vilde tunings udgave af Porsche Panamera fra Gemballa!

 

Gemballa Mistrale Panamera

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

 

Gemballa tunet udgave af Porsche Panamera
På vores tur til Nürburgring, spottede vi denne sindsyge Porsche Panamera i en hardcore Gemballa udgave. Det tyske tunings firma har kaldt bilen Gemballa Mistrale Panamera. Med i den store “sportspakke” får du 22-tommer fælge, et nyt bremsesystem, en anden undervogn samt et udstødningssystem der får den til at lyde helt vild.

 

Gemballa siger at den under hjelmen har op til 750 hestekræfter, hvis det ikke er nok med bilens originale power. Derudover får du en ny undervogn med, som sænker den op til 40 mm ned over de store 22-tommer fælge.

 

Bag på bilen får du fire udstødningsrør, som er med til at give bilen den brutale nye lyd. Og i kabinen går du ikke glip af noget som helst. Vi kunne desværre ikke se alle detaljerne i mørket, men alle de synlige sygninger i dørkanterne samt rundt på sæderne, bevidnede om, at der var kælet for detaljen her.

 

Tjek også

Gemballa Widebody Porsche 911 Turbo med 807 HK

Gemballa er et velkendt navn, når vi taler om Porsche tuning. Og deres seneste skud på stammen, sætter en stor tyk streg under hvorfor de er så velkendte for deres Porsche tuning. De har nemlig forvandlet en Porsche 911 turbo til en Gemballa GTR 8XX Evo-R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *