Hjem » Events » Racedays.dk besøgte Hvidovre med lovlig gaderæs

Racedays.dk besøgte Hvidovre med lovlig gaderæs

For første gang på Sjælland, afholdt Racedays.dk lovlig gaderæs i Hvidovre

Det er ikke første gang, at der bliver afholdt lovlig gaderace på Sjælland. De tidligere år er der blevet kørt lovlig gaderæs i Kalundborg, mens det i København er ved at være en del år siden, at man har set noget til et lovligt arrangement, alt i mens den ulovlige undergrunds streetrace bare er vokset og vokset.

Men weekenden med lørdag den 5 maj, var det altså endnu engang tid til lovlig gaderace, på Avedøre Holme.

Mange tilmeldte

Det var ikke længe forinden, at vi havde været til lovlig gaderace i Odense på Fyn, af selv samme arrangør. Her fik vi for anden gang et indblik i, hvordan det lykkedes arrangøren, at afholde et meget vellykket streetrace, med Rigtig mange ræs. Og nu var tiden altså kommet til, at man skulle prøve kræfter med det Københavnske.

Vores personlige forventninger var, at masser af amerikanerbiler ville deltage, side om side med biler fra Jylland og Fyn. Men det viste sig, at rigtig mange “københavner-biler” valgte at dukke op, hvilket gjorde at der var et meget bredt udvalg af fede biler, som alle kørte side om side mod hinanden.

Og til trods for det var første gang og at arrangementet havde så mange deltagere, så blev det alligevel til over 460 ræs, hvor flere af deltagerne har meldt tilbage, at de kørte mellem 15-20 gange  hver. Så man må sige, at man får noget for sine penge.

Der blev sat tribuner op på den gamle Holm, og de blev flittigt brugt. Mad og toilet-muligheder var som altid til stede, mens der holdt ambulance og læge klar, hvis noget skulle gå galt.

Alt i alt endnu et vellykket arrangement, hvor dagens hurtigste tid blev sat af en Volkswagen Golf R med tiden 7.022 sekunder!

Der kommer mere ræs i København

Hvis du ikke nåede at deltage i denne omgang, så husk at der igen bliver arrangeret lovlig streetrace af Racedays.dk, på Avedøre Holme den 18 august 2018.

Herunder kan du se billeder fra dagen:

Alt det andet:

Pitten:

Ræs:

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.