Hjem » Nyheder » Prototyper fra Lamborghini stoppet af politiet

Prototyper fra Lamborghini stoppet af politiet

En række prototyper blev tilbageholdt af politiet i Norge, efter anmeldelser af hurtig kørsel

[Video fjernet]

En række prototyper fra Lamborghini, blev stoppet af politiet i Norge forleden, efter anmeldelser om hurtig kørsel. Bilerne blev tilbageholdt i Bodø, Norge, skriver det norske AN.no.

– Årsagen til at bilerne blev stoppet er, at der er kommet flere meldinger på at bilerne har kørt stærkt, siger Operationsleder Elisabeth Eide fra Salten politi.

I forbindelse med tilbageholdelsen blev der ikke beslaglagt nogle kørekort, da man ikke havde fartmålinger på bilerne. Så de blev blot standset for at tjekke bilerne og chaufførerne. Der er tale om fire prototyper fra Lamborghini, som i øjeblikket testes tæt på polarcirklen i den nordlige del af Norge. De blev fulgt af en række servicevogne fra Porsche.

– De italienske chauffører har forklaret at de ude og teste nye prototyper. Vi har fortalt dem at Norge nok ikke er det bedste sted (red.), da fartgrænsen sjældent må være over 80 km/t., fortæller det Norske politi.

Chaufførerne fik en mundtlig advarsel, og fik lov at køre videre. Prototyper for millioner Tippet om hele hendelsen blev givet fra Reinardt Nilsen, som fortæller at der var tale om prototyper af modellerne Murcielago eller Aventador.

– De blev fulgt af to Porsche Cayenne, som også var på udenlandske nummerplader, siger Nilsen. Med andre ord, var der biler for millioner. Det er helt tydeligt at det er prototyper, da de er fuldt kamuflerede.

Tjek også

Kør på ferie i Volkswagen Grand California

To varianter af Grand California, gør kør-selv-ferien til en leg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *