Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Mercedes-Benz » Preview på ny Mercedes-Benz B-klasse
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Preview på ny Mercedes-Benz B-klasse

På vores tur til Nürburgring spottede vi den nye Mercedes-Benz B-klasse. Samme dag har Mercedes-Benz sendt et preview ud på modellen. Se den nye model her.

På vores tur til Nürburgring i 2010 havde vi allerede fornøjelsen af at spotte den nye Mercedes-Benz B-klasse. Igen i år har vi så spottet den samme model, og i dag har Mercedes-Benz valgt at løfte sløret lidt for den nye B-klasse.

Den nye model bliver lanceret næste år og forventes at blive vist for første gang på Franfurt Motor Show 2011 til efteråret. Mercedes-Benz har i dag sendt de første detaljer ud omkring deres nye model.

[youtube]01B6WdhxGzI[/youtube]

Den nye B-klasse vil blive lanceret med en fire-cylindret motor i første omgang. Den mindste vil blive en 1.6-liter benzin der leverer 121 hestekræfter og 200 Nm. Den anden bliver en 154 hestekræfter’s med 250 Nm.  Er det en diesel du er interesseret i kommer der en 1.8-liter diesel, som kommer til at yde 107 hestekræfter og 250 Nm og en udgave med 134 hestekræfter og 300 Nm.

Alle motorudgaverne vil komme med start/stop system og en seks trins manuel gearkasse eller en ny 7G-DCT dobbeltkoblingsgearkasse.  Mercedes-Benz giver også hentydninger til at den kommer, som en hybrid, EV og brændselscelle version. Udviklingen af de alternative motore spottede vi også på Ringen i 2010.

Se vores billeder af den spottede B-klasse fra vores tur til Nürburgring 2010 her. Billederne i albummet nedenfor er fra vores tur til Nürburgring 2011.

The NextGEN gallery with ID/slug: 404 does not exist or is empty.

Tjek også

Volvo vil anvende genbrugsplast i fremtidens biler

Volvo’s ambition er, at fra 2025 skal mindst 25 procent af den plastik, der indgår ...