Hjem » Nyheder » Peugeot viser den næste løve, Peugeot 308

Peugeot viser den næste løve, Peugeot 308

Forud for debut ved Geneve Motor Show viser Peugeot facelift på deres Peugeot 308

Fra april kan en opdateret version af Peugeot 308 købes, som nu har nye kofangere, en anden og mere elegant grill og nye forlygter. En af de nye ting på  bilens front, er det nye LED kørelys under de nydesignede forlygter. Men det er ikke alt, for fælgene har også fået sig en tur i designerstuen, og fås fra 16- til 18-tommer.

Kabinen
I kabinen er der kommet andre sæder, en højere kvalitet i materialevalget og hvis det ikke er nok så kan du tilvælge glastag på sedan og stationcar versionerne, automatisk dual-zone klimakontrol, GPS navigation og JBL højtalersystem.

 

Motor
Det nyeste Stop&Start system fra Peugeot, e-HDi microhybrid-teknologi, vil være at finde på 1.6-liters HDi FAP, som enten vil være kombineret med en ESG (elektronisk styret gearkasse) eller en manuelgearkasse. Derudover er der sparet 25 kilo på hver bil, samtidig med at både VTi, THP og HDi Euro 5 motorene er blevet optimeret.

Under hjelmen er der også kommet forskellige motore til rådighed. På benzin siden kan man vælge mellem en 100 hestes 1.4-liters VTi, en 120 hestes 1.6-liters VTi, en 160 hestes 1.6-liters THP eller en 203 hestes 1.6-liters THP.
Til dieselfans er der lagt ud med en 93 hestes 1.6-liters HDi motor, næst er en 1.6-liters HDi FAP motor med 114 hestekræfter. En noget større 2.0-liters HDi FAP motor med 152 hestekræfter findes også og på toppen findes der en 165 hestekræfters 2.0-liters HDi FAP motor.

Tjek også

FDM tester upræcise parkeringsapps

Hvis din parkeringsapp ikke er korrekt, kan det koste en p-afgift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *