Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Ford » Officielt: Ford Focus RS får 350 hestekræfter!

Officielt: Ford Focus RS får 350 hestekræfter!

Ford har nu slået fast, at den næste Focus RS får 350 hestekræfter

Langt om længe har Ford slået fast, hvad den næste Ford Focus RS kommer til at byde på.

Vi ved alle, at den får en 2,3-liters EcoBoost motor direkte fra storebror Mustang, men hvad nyt er, er at den får 350 hestekræfter og 440 Nm. Førhen var det ellers kommet frem fra Ford, at bilen ville yde mere end 319 hestekræfter. 470 Nm vil kunne opnås i 15 sekunder, når Overboost funktionen bliver aktiveret.

Motoren har sit maksimale omdrejningspunkt ved 6,800 omdrejninger og leverer hele sit moment mellem 2,000 og 4,500 omdrejninger. Men hvad den går fra 0-100 km/t vil de ikke ud med, og ligeledes med topfarten. Vi gætter på under 4,0 sekunder til 100 km/t og en elektronisk begrænset topfart på 250 km/t.

Det håbes at Ford vil udgive nogle performance specifikationer ved dette års Goodwood festvival, hvor Ken Block vil vise bilen frem og køre det famøse hillclimb i en prototype af Focus RS.

Tjek også

SEAT præsentere nyt flagskib Tarraco

Tarraco er SEATs tredje SUV, og den markerer mærkets indtræden på markedet for store SUV’er, samtidig med at den fuldender mærkets modelrække med Arona og Ateca. Den store SUV tilbyder stor fleksibilitet til kunderne med mulighed for både fem og syv sæder. Tarraco er den første model, der viser det nye SEAT-designsprog for de kommende år