Experience Center – tag bilen med på bane

6572327512097434649

Porsche har i dag frigivet informationer om et såkaldt ‘experience center’, og byggeriet er startet.

 

Tag en tur i en Porsche – eller egen bil

Byggeriet i Carson, California er begyndt at gå heftigt for sig. På nuværende tidspunkt er det 21 hektar flad grund, hvor der højst står et par skilte, men i slutningen af 2014 forventer man, at det hele er blevet forvandlet til et såkaldt ‘experience center’, som Porsche står bag. Et center med diverse baner, hvor man kan teste alt lige fra en Porsche Boxster til en af deres mange 911‘ere mod et mindre beløb, men det er selvfølgelig også muligt at tage sin egen bil et par runder rundt og sammenligne sin tid med en tid fra en af Porsche-modellerne.

 

En hel række forskellige baner, der er lige fra 800 meter til 3.2 kilometer lange, så der er lidt for enhver smag, er hvad, Porsche har i tankerne.

 

Byder på forskellige aktiviteter

Men det hele kommer ikke til at gå op i bare omgangstider og sammenligninger, for udenfor banen bygges der ligeledes nogle bygninger til fordel for at kunne lave en masse andre aktiviteter. Blandt andet bliver der etableret en form for fitness- og wellness-rum, som er ment til at kunne bruges af diverse racerkørere og andre former for atleter. Her snakker vi ikke almindelige fitness- og wellness-rum, men derimod nogle rum med mulighed for 90% tilpasning til den individuelle person.

 

En familievenlig café og en fin restaurant er ligeledes i planerne sammen med et konferencecenter til det mere professionelle, heriblandt til løbsmøder og så videre. Sidst men ikke mindst vil Porsche Motorsport North America flytte ind i bygningen og have hovedkontor der.

 

Dette er sat til at åbne i slutningen af 2014 i Carson, California.

[nggallery id=596]