Hjem » Events » Geneve Motor Show » Ny minibil fra Nissan

Ny minibil fra Nissan

Nissan viser ny minibil frem inden dens debut ved Geneve Motor Show. En minibil designet til at køre ekstra langt på literen

Forud for lanceringen til Geneve Motor Show, viser Nissan nu deres nye minbil frem, Nissan Micra DIG-S. Bilen er designet til at køre så langt på literen, hvilket betyder at der under hjelmen findes en 1.2-liters turbomotor med tre cylindere, direkte insprøjtning og start / stop teknologi.

Den laver små 98 hestekræfter og 142 Nm, hvilket giver DIG-S mulighed for kun at bruge 4.1-liter brændstof pr 100 km. Fra Nissan’s ledelse udtaler Pierre Loing:”Det er klart at vores nyeste DIG-S motor leverer den bedste mulighed for biler i Micra-klassen. Med en kontant speederrespons, dens performance og stærke økonomi er det klart et af de bedste match for en dieselversion med samme egenskaber, hvor denne blot leverer bedre resultater.”

Der er ikke givet nogle informationer på hvad Nissan Micra DIG-S kommer til at koste, men den vil være at finde i salgsvinduet fra sommeren 2011.

 

Tjek også

Verdenspremiere: Den nye Touareg – Volkswagens hightech flagskib

Den nye Touareg introduceres i Danmark til sommer