Nissans in-house tunere viser deres opdatering af 370Z Roadster

Nissan 370Z Roadster har i lang tid været en barks og maskulin konkurrent til den mere raffinerede, men lidt mere feminine Porsche Boxster  og nu giver NISMO den et ekstra skud testosteron.

Ligesom coupé-versionen får 370Z Roadster en langt mere aggressiv front, med de røde detaljer, samt nye sideskørter og en diffuser i carbonfiber. Der er også nye LED-lygter og smedede 19-tommer alufælge på Bridgestone Potenza S001 dæk.

Det sporty udtryk går igen i kabinen hvor man finder to-tonede Recaro sportssæder, røde kontrastsyninger og et rat beklædt med Alcantara. Derudover er der små ændringer i instrumentbordet og et BOSE audio/intertainmentsystem, der kan styres fra et 7-tommers display.

Den velkendte V6 på 3,7 liter yder nu 350 hk (20 mere end Boxster GTS) og 373 Nm, der sendes til baghjulene via en 7-trins automatisk gearkasse og et spærre-differentiale. Undervognen er sænket og affjedringen er samtidig blevet stivere.

Nissans vicepræsident for produktplanlægning, Pierre Loing, udtalte sig til pressen, at ideen om en NISMO-version af 370Z Roadster har været på tegnebordet længe, så mon ikke at dette konceptet rammer produktionshallerne engang i fremtiden.