Traditionen tro slår 402meter.dk endnu engang dørene op til en svedig omgang RaceWars på Sindal Flyveplads!

Det er nu at i skal se at få hevet jeres biler og motorcykler ud af garagen og gøre dem klar til et brag af et ræs! ALLE er velkommende, unge som gamle, piger som drenge, muskelmaskiner som dagligdagsgryder, der er ingen undskyldninger.

Ej at forglemme, vil der også være massere af “eyecandy” for publikum, hvor der er mulighed for at gå ned igennem pitområdet og se bilerne og motorcyklerne på helt klos hold. Udvalget af køretøjer spænder vidt, der kommer alt fra hårdtpumpede Supra’er såsom denne voldsomme 900 hestes Supra, til vanvittige suge Honda’er, over i turboladede motorcykler og sindssyge luftkølede folkevogne!

Der vil som altid være anbragt en pølsevogn med rigeligt af vådt samt tørt til ganen. Derudover så dukker bla. Falck op, Brovst autolakering med kundebiler, Psykotuning fra Norge og meget mere.

Arrangementet foregår nu på lørdag den 21. august. Arrangementet starter klokken 10.00 og fortsætter med fuld knald på indtil klokken 17.00. Arrangementet foregår på Sindal Flyveplads, Taagholtvej 170, 9870 Sindal. For mere information samt tilmelding, se 402meter.dk eller Facebook-siden her.

Fakta
Navn: RaceWars
Hjemmeside: www.402meter.dk
Lokalisering: Sindal flyveplads, Taagholtvej 170, 9870 Sindal
Dato: 21. august 2010 kl. 10.00