Hjem » Nyheder » Gi´en Volkswagen!
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Gi´en Volkswagen!

Du kan lige nu forære en Volkswagen væk i hele tre år, til ham du holder af, eller til hende du synes, virkelig er værdigt trængende. Du bestemmer hvem, der har fortjent en Volkswagen.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke.
Gode gerninger kan som bekendt ikke gøres for ofte. Nu er det blevet lidt lettere at gøre godt.

With a little help from my friends
I al sin enkelthed går opgaven ud på, at du via din Facebook-profil nominerer en ven, en svigermor eller hvem som helst, du synes har gjort sig fortjent til en Volkswagen. Så gi´r vi en Polo, en Golf eller en Passat gratis i hele 3 år.
Sådan gør du
Gå ind på Volkswagens hjemmeside: http://www.volkswagen.dk/facebook, så er du allerede godt i gang og bliver guidet igennem processen.

Du kan nominere dine facebook-venner frem til d. 19. september. Men husk at skrive en god begrundelse for, hvorfor netop din ven fortjener en Volkswagen. Du kan nominere et ubegrænset antal facebook-venner. Herefter følger en afstemningsfase, der varer fra d. 21. september og frem til d. 10. november. I denne periode kan du dagligt stemme på netop den nominering, du synes er den bedste, sjoveste eller mest trængende.
Blandt de 5 nomineringer med flest stemmer, vælger vi vinderen af en ny Volkswagen i 3 år. Det sker d. 13. Oktober.
Alle nomineringer oprettet inden d. 1. September deltager desuden i lodtrækningen om 25 Garmin Nüvi 3790t navigationsanlæg.Nominer en ven på Facebook:
http://www.volkswagen.dk/facebook

Tjek også

Spyshots: 2019 Audi Q3 spottet i København

Den næste Audi Q3 vokser i størrelse, for ikke at lappe for meget over Q2