Så er vi kommet hen sidst på året. Dette betyder kun ganske få events. Essen Motors Show er dog et af dem som vi kan få tiden til at gå med ind til foråret kommer tilbage.

Fra d. 27. november til og med den 5. december åbnes dørene endnu engang for Essen Motor Show. Igen i år tager vi af sted for at kigge nærmere på messen og se de nyheder som de mange udstillere har at tilbyde til sæson 2011.

SpeedART er et af de brands som bruger meget energi på messen. Har du ikke hørt om SpeedART før er det et meget anerkendt og stort tunings- og stylings selskab som hører til i Rutesheim i Tyskland. Vi har før skrevet om SpeedART i artikler som “SpeedART frembringer 650 hk fra ny 911” eller “Porsche 997 Turbo for kedelig?“. SpeedART fremviser hvad de kalder TITAN-EVO som er lavet ud fra Porsche 958 Cayenne. Vi bringer billeder og mere omkring denne nyhed når vi kommer hjem igen.

En anden udstiller som er sikker på Essen Motor Show og som også stiller op i år, er DOTZ. Her er der altid fyret godt op for standen med musik, lys, events og babes. Netop babes er også en stor del af Essen Motor Show og du kan være sikker på at vi bringer lidt af dette når vi vender hjem igen.

Skal du ikke selv af sted kan du glæde dig til at se masser af billeder og video fra messen når vi laver en artikel om messen. Mens du venter, kan du se billeder fra Essen Motor Show 2009 både af bilerne men også babes.

[nggallery id=64]

[nggallery id=65]