Sidder du med en journalist i maven? Elsker du biler, og vil du skrive om dem? Så er det måske dig, vi søger!

 

PS Logo2

Er du vores nye skribent?
På Pro-Street.dk har vi rigtig travlt. Så travlt, at vi søger flere hænder for at kunne følge med. Er det mon dig vi søger?

 

I dag er vi kørende via et team, som primært dækker en længere række af bilevents i både ind- og udland. Vi tester dyre og billige biler og laver fotoserier med hele landets fedeste ombyggede biler. Dertil skriver vi nyheder om, hvad der rører sig i bilverdenen!

 

Dét vi mangler, er nogen, der fast kan holde øje med, hvad der rører sig i bilverdenen og være hurtige med nyhederne på Pro-Street.dk. Din opgave bliver altså grundlæggende at producere bilnyheder til hjemmesiden.

 

Vi søger dig, som måske går på gymnasiet og har medie eller journalistfag. Vi søger dig som længe har gået og haft en lille journalist i maven, men mangler mediet at udgive dit materiale på. Måske er du så bilinteresseret, at din viden bare SKAL ud til folket i skreven form!

 

Vi søger
– Cirka 3-5 frivillige skribenter.

– Du skal være god til at formulere dig og have nogenlunde fod på retskrivning.

– Du skal være nogenlunde til engelsk, da mange pressemeddelelser og kilder til nyheder er på engelsk.

– Du skal kunne levere 1-2 artikler om ugen som minimum.

– Du skal selv have adgang til en computer med internet og kunne bruge Skype eller Facebook.

– Sørge for at være up-to-date og videregive korrekt information.

– Personer, der brænder for at være først med historien.

– Da det ikke er fotografer/videofolk vi primært søger, er det ikke et krav af du har sådan udstyr. Men det kan være en fordel.

– Du behøver ikke at være voldsom bilnørd, da alle de informationer du skal videregive ofte står i din kildetekst. Derimod er vi interesserede i, at du er interesseret i at skrive, så skal det andet nok komme.

 

Vi tilbyder
– En ung og engageret redaktion

– At dine historier rammer et bredt publikum

– Gratis adgang til shows, events mm.

– Frie rammer for at skrive

– Invitationer til særarrangementer

– Ingen løn – men til gengæld én på opleveren!

– Mulighed for at udvikle sig og få respons på sit materiale (både af os og læserne)

– Da Pro-Street.dk er et online medie, er din geografiske placering ikke betydningsfuld. Du kunne i princippet sidde på den anden side af jorden og arbejde.

 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere, så skynd dig at kontakte os på Info@Pro-Street.dk. Vedhæft to til tre artikler du har lavet, på mellem 150-300 ord om en nyhed i bilverdenen. Det skal ikke være nogen, som allerede findes på Pro-Street.dk.

Fortæl os lidt om hvem du er, hvad du har beskæftiget dig med de seneste år og hvorfor du gerne vil skrive for os. Du skal også vedhæfte et billede af dig selv.
CV er ikke nødvendigt, men accepteres.

Vi vil ikke have mulighed for at give respons på hver eneste mail, men vi vil sørge for at gøre vores ypperste for at fortælle dig, om du er kommet i betragtning!

– Og husk! Hvis du har en ven eller veninde som måske også kunne have en interesse, så må du gerne dele denne information!

Vi ser frem til at høre fra dig!