Har du nogensinde drømt om en tur i en Ferrari, Lamborghini, Maserati, Porsche eller Jaguar? I så fald er chancen der fra 10-16 d. 31. oktober på militærlufthavnens arealer i Vadum ved Aalborg.

Her kan familier og bilglade nordjyder deltage i regionens hidtil største velgørenhedsarrangementet Cool Car Race og købe en tur i en af de over 50 superbiler, der er tilmeldt. Arrangementet er til fordel for kræftramte og udsatte børn, støtter foreningerne ”Familier med kræftramte børn”, ”Mor” og ”Villa Sonja” i Nicaragua, og alle indtægter går ubeskåret videre til de udsatte børn.

Bag arrangementet står Danmarks største spilshop på nettet Coolshop.dk, og her har en lille projektorganisation sammen med et væld af frivillige på kort tid skabt en unik begivenhed i Nordjylland. Hver tur i superbilerne koster fra 350 kroner, og jo flere ture, man vælger at købe, jo flere penge modtager organisationerne. Det koster 50 kroner at komme ind, og desuden kan virksomheder købe specielle VIP-pakker til 1.500 kr. inkl. mad og champagne og en valgfri tur i en af bilerne.

Arrangementet varer fra klokken 10.00 – 16.00, og foruden køreturene i de dyre og meget hurtige sportsvogne vil der være underholdning for hele familien i form af tivoli, faldskærmsudspring, hoppeborge, stunt- og danseshows samt en kran der kan hejse publikum op i 70 meters højde. Tager man sin egen bil med, kan man desuden få en ægte amerikansk bilvask af bikiniklædte piger lover arrangørerne.

Arrangøren Coolshop.dk håber at kunne indsamle en halv million kroner til det gode formål, og hvis der er nok deltagere, bliver arrangementet muligvis til en årligt tilbagevendende begivenhed.

Blandt de deltagende biler er Ferrari Testarossa, Ferrari California, Ferrari Dino, Ferrari 355 GTB F1, Ferrari 355 Challenge, Porsche 911 GT3 RS, Porsche 911 Turbo, Ford Mustang Shelby 500, Lamborghini 400 GT Islero, Lamborghini Gallardo, Chevrolette Stingray og mange, mange flere. Adgang via Aalborg Lufthavn – det militære lufthavnsområde med indgang via den militære indkørsel ved Vadum.

Se mere på denne Facebook-tilmelding eller køb din billet allerede idag på Billetlugen.