Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Audi » Den nye Audi A1 Sportback – optil 200 HK

Den nye Audi A1 Sportback – optil 200 HK

Den nye Audi A1 Sportback anden generation:

Så er den her, den nye Audi A1 der skal tage kampen op imod blandt andet Ford Fiesta. Ud fra de første officiele billeder ser Audi’en yderst vel designet ud. “Audi kalder selv bilen for den ideelle følgesvend til en by livsstil”. Og i betragtning af at den kun måler 4.03 meter i længden, 1.74 meter i bredden og 1.4 meter i højden skal du ikke lade dens størrelse narre dig.

Designet:

Designet på A1 trækker spor helt tilbage fra ur-quattro og sport-quattro. Det er ingen rallybil (ihvertfald ikke endnu), Den skrånende tagline og sorte tag giver den et mere aggressivt udseende, sammenlignet med forgængeren. Den flade C-stolpe fremhæver den lille hatchbacks skarpe vinkler.

Hjulene minder meget om dem vi finder på Ford Fiesta, og fåes i 15-, 16- eller 17-tommer alt efter hvilken model du vælger. Sidstnævnte er tilgængelig enten i sort eller platin grå. Den nye A1 forbedre også bagagerummet, der bliver omkring 60 liter større.

Audi A1 med op imod 200 hestekræfter:

Motor programmet i Audi A1, starter med en tre-cylindrede motor der yder 95 hestekræfter, mens den fire-cylindrede 1,5-liters TSFI yder op til 200 hestekræfter  i den kraftigste udgave. Den trecylindrede motor kan leveres med enten en seks-trins manuel eller en S-tronic dobbeltkobling, mens 1,5 TFSI kun fåes med S-tronic.

Vi vender tilbage med en udvidet artikel omkring den nye A1, da vi desværre ikke ved så meget på nuværende tidspunkt.

 

 

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.