Hjem » Underholdning » Udvikling og teknologier » Ny rekord til Bugatti

Ny rekord til Bugatti

Bugatti har annonceret, at den åbne version af Veyron SS, Veyron Grand Sport Vitesse, officielt er blevet kåret til den hurtigste cabriolet i verden

Bugatti rekord

Under en højhastighedstest lykkedes det den kinesiske racerkøre, Anthony Liu, at få presset det over to ton tunge bæst lige over 408 km/t rundt på VW´s testbane, Ehra-Lessien. Anthony Liu mente, ikke overraskende, at oplevelsen var ganske speciel og han var, som så mange andre der før har kørt Veyron, overrasket over niveauet af komfort og stabilitet ved de høje hastigheder. En anden ting, han mente var hver at nævne, var vindturbulensen der, selv ved 400 km/t, ikke var til at mærke.

For at fejre rekorden vil Bugatti introducere en specialudgave af Vitesse med tilnavnet WRC (World Record Car) på Shanghai Motor Show. Motoren vil, som i standardbilen, være den 8 liters W16 med 4 turboladere, 1200 hk og 1500 Nm og den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse sender Vitesse fra 0-100 km/t på kun 2,6 sekunder. Der hvor WRC-modellen vil adskille sig fra standardbilen er, den sorte lak med de orange detaljer, lidt i stil med WRC-versionen af Veyron SS.

WRC vil kun blive produceret i otte eksemplarer og prisen før skat kommer til at ligge i omegnen af 1,99 millioner euro.

 

Tjek også

Racertrailer fra Petter Solberg sælges

14 senge, master bedroom, kontor, reception og meget andet fås i denne trailer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *