Hjem » Underholdning » Need for Speed: GTA Spano

Need for Speed: GTA Spano

Læs om en af filmens biler, GTA Spano

 

Need for speed

 

Need for Speed filmen får premiere i de danske biografer den 20 marts 2014, og blandt udvalget af de mange biler i filmen, er denne GTA Spano en af dem. En superbil man ikke hører meget til.

 

HUSK AT DELTAGE I VORES KONKURRENCE OM BIOGRAFBILLETTER TIL FILMEN HER

 

Superbils producenten GTA, er ikke et firma man hører meget om. Og denne GTA Spano model er nok også ukendt for de fleste. En replica model af bilen vil optræde i Need for Speed filmen, sammen med en masse andre superbiler som alle ligeledes er replicaer.

 

Originalt er en GTA Spano pakket med en 8,3-liters V10 motor med 780 hestekræfter og 920 Nm. Den fås dog også i en bio-ethanol variant med 840 hestekræfter. Med den normale brændstof motor kan Spano klarer 100 km/t efter blot 2,9 sekunder, mens topfarten sættes ind ved 350 km/t. GTA Spano har en syv-trins manuel gearkasse, men kan også fås med en syv-trins automat gearkasse.

Spano er spansk bygget, og hele chassiet er bygget i kulfiber, titanium og Kevlar. Det gør at chassiet kun vejer 56 kilo, mens bilens totalvægt ender på 1350 kilo.

 

Handlingen kort
Efter at have tilbragt to år i fængsel for en dødelig trafikulykke, som han ikke var skyld i, sikrer Tobey Marshall sig en plads i det eksklusive ulovlige underground DeLeon cross nation race fra kyst til kyst i USA. Hvis han vinder løbet kan det ikke alene sikre ham adskillige millioner dollars, men også give ham mulighed for at få hævn over den mand, der fik hans bedste ven dræbt i den fatale ulykke. Problemet er, at der er nogen, der har sat en pris på hans hoved, så han skal ikke alene undgå politiet, men også de bounty hunters, der vil indkassere dusøren for ham, død eller levende.

 

Tjek også

EFTERLYSNING: Henriks grå Audi A4 Avant savnes

En grå Audi A4 Avant er forsvundet natten til lørdag - har du set den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *