Hjem » Tuning » Bilbabes » Miss Tuning 2011: Vælg din favorit

Miss Tuning 2011: Vælg din favorit

Hvem af disse fine tyske misser, skal vinde en Skoda Fabia RS? Det har du muligheden for at bestemme, ved at vælge din favorit i Miss Tuning 2011 konkurrencen

Organisationen fra Tuning World Bodensee 2011 samt det tyske bilblad Autobild.de, søger den flotteste pige i den tyske tuningverden for tiden. Og nu hvor de tyve mest værdige er blevet udvalgt, har Du mulighed for at stemme på hvilken af disse piger du mener, er den pæneste.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Konkurrencen løber til den 17 april og alle registrerede brugere har muligheden for at stemme på sin favorit. Ved arrangementet Tuning World Bodensee i byen Friedrichshafen afholdes finalen den 5-8 maj. Vinderen af hele dette store event, løber afsted med en sprit ny Skoda Fabia RS!

– Hvem ville du vælge? (Du kan afgive din stemme som kommentar under artiklen)

Tjek også

Brabus Mercedes AMG E63 S

Hvis du er på udkig efter en super sedan, der kan kører fra en Ferrari i lyskrydset, så er det nu du virkelig skal følge med. For Brabus har skabt et monster af en sedan, hvor der er plads til familien og svigermor. Sidstnævnte kan jo få en tur med pedellen i kælderen, så holder hun nok mund resten af turen.