Hjem » Featured Forside » Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet offentliggjort

Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet offentliggjort

Mercedes-Benz har taget sløret af den åbne version af deres vellykkede S-Klasse

Pånær stoftaget læner S-Klasse Cabriolet sig op ad coupéen. Der kan vælges mellem farverne sort mørkeblå, beige og mørkerød. Selvom taget er relativt stort, kan det stadig foldes ned på 20 sekunder, ved hastigheder op til 60 km/t.

Indvendigt er der ikke sket så meget (det er jo svært at forbedre perfektion). Nyt er dog det Mercedes’ kalder “ThermoTronic intelligent climate control”, der lover at holde temperaturen i kabinen behagelig, selv med taget nede.

Listen over ekstraudstyr og materialer er som altid i toppen af Mercedes-Benz lineup, meget omfattende. Til sæderne kan der ud over standard læder, vælges nappa-læder eller designo Exclusive nappa-læder.
‘Warmth Comfort’-pakken inkluderer opvarmede sæder, armlæn og opvarmet multifunktionsrat.
Hvis man er til aromaterapi kan ‘Air-Balance’-systemet tilvælges, der blidt kan vifte en lang række af dufte ud i kabinen.

Basismodellen, S500 Cabriolet, får en bi-turbo 4,7-liters V8 med 450 hk og 700 Nm. I den rigtig dyre ende sidder S63 AMG Cabriolet og S63 4MATIC Cabriolet, der begge er udstyret med Mercedes’ 5,5-liters bi-turbo V8 med 585 hk og 900 Nm. Den firehjulstrukkede AMG-version vil klare 0-100 km/t på 3.9 sekunder og alle modeller topper ved 250 km/t.

Mercedes-Benz vil være klar til at tage de første bestillinger i Tyskland, til December og vil, meget belejligt, leverer de første biler i midten af foråret 2016.

 

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.