Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Mercedes-Benz » Mercedes-Benz G-klasse med 680 hk!
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Mercedes-Benz G-klasse med 680 hk!

Mere kraft og mere sjov, har Vaeth Automobiltechnik formået at presse ned i en Mercedes-Benz G55 AMG. Vaeth har lavet en G55, der ikke bare charmerer og ser godt ud, den har også kræfter nok til at ville frem. De har nemlig lavet en G-klasse med 680 hestekræfter og hele 840 Nm!

Under den nye stylingspakke har motoren og teknikken fået sig en ombygning. Det drejer sig om en ny manifold, og et komplet nyt udstødningssystem, nye kølere plus en ny hjemmelavet Vaeth benzin køler, alt sammen for at lade dette hestekræft-monster ramme de 265 km/t.

Opmærksomheden på bilen er draget til fronten, hvor man har tilføjet en helt ny forkofanger og motorhjelm med store luftindtag, LED kørelys og Xenon lys i tågelygterne, for med det samme at fange opmærksomheden om den store brunstige V58K G-klasse model. Bagenden ser mere neutral ud på trods af de store striber der følger bilen hele vejen over, og på siderne af bilen finder man dobbelt udstødningsrør.
Vaeth har sænket bilen hele 35 mm. og sat et par 10×22 tommer letmetal fælge på hjulene godt implementeret i et par store 295/35R22 Yokohama ADV ST dæk, der giver bilen det greb den skal bruge.
For at stoppe bilen igen fra de høje hastigheder, har man indsat et par store 390 mm. sportsbremser på bilens bremsesystem!

Interiørdelen er dekoreret med en masse kulfiberdele. En ny fartskive har fundet sin plads, og lægger vejen forbi 330 km/t hastigheden, bilen har fået et Alcantara sportsrat og mange andre dele er beklædt i læder. Et nyt multimedia system sætter prikken over i’et.

Fakta boks:
Navn: Mercedes-Benz G55 AMG Vaeth Automobiltechnik
Hjemmeside: www.Vaeth.com----escape_sem_autolink_uri:2b9d10b3b2c61d4cdc5d58955a843d17----Lokaliseret: Tyskland
Kontakt: Info@Vaeth.com

Tjek også

Hennessey McLaren 600 LT har kræfter som Bugatti Veyron

Hennessey tilbyder nu McLaren 600 LT kunder verden over, en massiv opgradering af den i forvejen hurtige 600 LT. Fra fabrikken yder 600 LT 592 hestekræfter og 620 Nm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *