Hjem » Nyheder » Maserati lancerer seks nye modeller indenfor de næste fire år

Maserati lancerer seks nye modeller indenfor de næste fire år

Maserati lancerer seks nye modeller indenfor de næste fire år

1676358759676225673-2

Maserati har i dag offentliggjort deres femårs-plan, hvoraf det kommer til syne, at de har i planerne at lancere hele seks nye modeller op til 2018 heriblandt deres relativt nye Alfieri-koncept.

 

Luksuriøs SUV med forskellige motorer
De har indtil videre satset på sedan-modellerne som eksempelvis den nye Ghibli samt Quattroporte, men fremadrettet vil deres modelprogram ligeledes bestå af en luksuriøs SUV. Navnet er ”Levante” og er med stor sandsynlighed baseret på Kubang-koncepten, som Maserati viste frem i Frankfurt i 2011. Levante-modellen får altså med stor sandsynlighed et sæt lækre LED-forlygter samt den velkendte, store frontgrill fra de resterende modeller.

 

Maserati Levante vil få et permanent firehjulstræk og vil kunne købes i et par forskellige varianter rent motormæssigt. De forskellige muligheder lyder som følger:

 

– En V6-benziner med enten 350 hestekræfter eller 425 hestekræfter
– En V8-benziner med over 560 hestekræfter
– En diesel-motor med enten 250, 275 eller 340 hestekræfter

 

Coupé og cabriolet også en del af programmet
Kort efter lanceringen af Levanten, står den på fuldblods sportsvogne hos Maserati igen. Tilbage i marts viste de deres Alfieri-koncept frem i Genevè, som nu realiseres i form af en produktionsversion, der forventes at blive lanceret engang i 2016. Alfierien bliver aktuel i henholdsvis en baghjulstrukket og firehjulstrukket version med en V6’er med enten 410, 450 eller 520 hestekræfter.

 

Maserati Alfieri bliver lanceret i både en coupé- og cabrioletversion, hvoraf sidstnævnte formentlig først vil blive offentliggjort i 2017.

 

Sidst, men ikke mindst, vil vi også se en opdateret version af GranTurismoen. Den forventes at blive lige dét større end Alfierien, og samtidig vil den eksklusivt nok få en V8’er under hjelmen med over 560 hestekræfter og baghjulstræk som en selvfølge. Femårs-planen viser på nuværende tidspunkt intet om en cabrioletversion af GranTurismoen, så om den bliver aktuel uden tag vides endnu ikke.

Tjek også

M-familien udvides med X3 M og X4 M

Begge modeller kommer også som Competition varianter, og yder fra 480 hestekræfter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *