Hjem » Events » Geneve Motor Show » Mansory Stallone Ferrari F12 Berlinetta på udstillingen i Genéve

Mansory Stallone Ferrari F12 Berlinetta på udstillingen i Genéve

Mansory Stallone Ferrari F12 Berlinetta

Tyske Mansory´s viser, på deres stand, på udstillingen i Genéve, deres Stallone-tuningsprogram for den allerede sindsygt hurtige Ferrari F12 Berlinetta, der først lige for nyligt blev slået af Ferraris trone som den mest kraftfulde Ferrari nogensinde af hyperbilen Ferrari LaFerrari.

 

For at give F12 Berlinetta lidt ekstra ”schnell”, har Mansory presset et par ekstra hypper ud af den 6,2-liters V12-motor. Det er lykkedes Mansory at ekstrahere 775 hk og 725 Nm fra motoren, i forhold til standardbilens 740 hk og 690 Nm, ved at omprogrammere bilens ECU og montere et nyt udstødningssystem.

 

Udover at have hævet antallet af hestekræfter har Mansory også svunget staven over F12 Berlinettas udseende. Frontspoileren, der er blevet opdateret i stil med Mansorys Stallone-version af Ferrari 599 GTB, domineres af tre store luftindtag (om designet er vellykket, lader vi være op til den enkelte at afgøre). Dertil kommer sideskørter, diffuser og en diskret bagspoiler i kulfiber.

 

De specielt-designede fælge måler henholdsvis 21 og 22 tommer for og bag, og er henholdsvis beklædt med dæk størrelserne 255/30-R21 og 355/25-R22.

 

I kabinen finder man ikke mange andre farver end sort og rød, og alt er selvfølgelig i læder. Dertil kommer aluminiumspedaler, illumineret trim i dørtrinene og et virvar af kulfibertrim.

Tjek også

RAUH-Welt Begriff Porsche 911

Denne Porsche er fra den generation der hedder 964. Bilen har fået det velkendte RAUH-Welt udseende, som er vintage inspireret ydre, der mest af alt ligner en pumpet version af en RS model fra 1970'erne. Der er blevet plads til intet mindre end 15 dele til det vilde body kit, derudover er der bygget en stor hækspoiler på bilen. Dette giver et helt vildt aggressivt look.