Hjem » Tuning » Mansory » Mansory får fingrene i Lamborghini Huracan

Mansory får fingrene i Lamborghini Huracan

Når en Lamborghini Huracan ikke er vild nok

De tyske tunere har længe tilbudt særdeles omfattende tuningsprogrammer til Lamborghini Aventador og nu kommer turen til lillebror.

Udenvendigt får Huracan en klassisk Mansory-behandling. De nye sideskørter, den nye splitter, diffuser og spoiler (alt i kulfiber) giver bilen en antydelse af det look vi så på Aventador 50th Anniversario.

Fælgene udskiftes med Mansorys egne 20-tommer (for) og 21-tommer (bag) med dæk i størrelserne, 245/30ZR20 og 325/25ZR21.

Den velkendte 5,2-liters V10 får glæde af to turboer, et nyt indsprøjtningssystem, ny highperformance udstødningsmanifold og nye lydpotter, samt en optimering af den elektronik, der står for gearskiftet. Ændringerne hæver effekten fra 610 hk og 560 Nm til 850 og 780 Nm.

Det nye output giver mulighed for en 0-100-tid på bare 2,9 sekunder, hvilket er en forbedring på 0,3 sekunder. Topfarten stiger fra 325 km/t til 330 km/t.

Indenvendig er der ikke meget andet at finde end kulfiber og læder. Kunderne vil have mulighed for at vælge mellem forkellige farver af læder, samt forskellige typer af kulfibervævninger til trimstykkerne.

Mansory lover at fremvise et nyt wide-bodykit til Huracan i løbet af Geneva Motor Show til marts.

Tjek også

Gemballa Widebody Porsche 911 Turbo med 807 HK

Gemballa er et velkendt navn, når vi taler om Porsche tuning. Og deres seneste skud på stammen, sætter en stor tyk streg under hvorfor de er så velkendte for deres Porsche tuning. De har nemlig forvandlet en Porsche 911 turbo til en Gemballa GTR 8XX Evo-R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *