Hjem » Events » Lovlig streetrace i Greve: Race 3

Lovlig streetrace i Greve: Race 3

Sidste lovlige streetrace i Greve, blev afholdt med stor succes under blå himmel og varme temperature. Vi var med igen under sidste show

Sidste lovlige streetrace arrangement blev afholdt i Greve, lørdag den 20 august. Her var endnu en gang mødt talrige deltagere op samt publikum, for at støtte op om dette event. Modsat de tidligere arrangementer, hvor man har valgt at lave et “stige-system”, blev det hele afviklet uden dette. Det gjorde at alle deltagerer kunne køre mod hinanden, hele vejen frem til arrangementets slutning i de fire forskellige klasser. Dækimporten havde sponsoreret hele 5000 kroner, til den køre der kunne sætte den bedste reaktionstid. Vinderen blev en BMW, som satte i gang på bare 0.001 sekunder ud over hans førsteplads i klasse 1, for biler uden trykladning.

Se video fra race 2, hvor vi kigger nærmere på faciliteterne til disse arrangementer:

De tilmeldte biler udgjorde en del gengangere fra de tidligere to race, men et par nye ansigter havde valgt at deltage denne gang. Det gjorde det ekstra spændende i konkurrencen, og samtidig fedt for publikum at se nye biler dyste i kampen. Som tidligere var det muligt at købe mad, og som noget nyt kunne der købes ørepropper hvilket havde været efterspurgt.

Skal du ud og lugte til mere brændt gummi og race, så husk at der afholdes mere lovlig streetrace her på sjælland, allerede i morgen lørdag den 27 august på flyvestationen i Holeby! Mere information om dette arrangement, kan findes på http://www.legalrace.dk/.

Hop ind på vores Facebook side, og find en video fra dette arrangement, som vi helt eksklusivt har uploadet hertil!

Tjek også

Racerserien Super GT Danmark kommer til CHGP 2019

Næste sommer får Copenhagen Historic Grand Prix besøg af Super GT Danmark, og den moderne ...