Hjem » Featured Forside » Liberty Walk viser ny mini G-klasse

Liberty Walk viser ny mini G-klasse

Suzuki Jimny får Liberty Walk styling

Liberty Walk er kendt for deres unikke Lamborghini Aventador, Nissan GT-R og Ferrari 458. Med store vinger, kæmpe skørtesæt er det rigtig japansk stil, hvor stort er godt. De er kendt for at dele vandende – enten så elsker man Liberty Walk, eller også så hader man deres design.

De har netop præsenteret den nye Mercedes-Benz G-klasse med Liberty Walk kit, og i samme ombæring har de også løftet sløret for en såkaldt “mini” G-klasse.

Bygget på en Suzuki Jimny, ja du læste rigtigt en Suzuki Jimny med Liberty Walk styling, så bliver en Jimny nok ikke meget mere cool.

Ved første øjekast kan fronten faktisk godt forveksles lidt med den rigtige G-klasse, men holder man blikket mere end to sekunder på billedet, så kan man tydeligt se at der her er tale om en markant mindre udgave.

Der er desværre kun udgivet et enkelt billede af Suzuki Jimny Liberty Walk indtil videre.

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.