Hjem » Nyheder » Ny Land Rover leaket på internettet

Ny Land Rover leaket på internettet

1679567999182081718
Den nye Land Rover Discovery Sport har netop ramt internettet i form af en række lækkede billeder

Leaket dagen før release
Selvom man forventer en officiel release af den nye Discovery Sport allerede i morgen, er billederne altså blevet lækket i dag, og vi ser en tydelig lighed mellem det tidligere Discovery Vision-koncept, men samtidig den yderst velkendte Range Rover Evoque. Det kommer til syne allerede foran, hvor den har fået en meget sporty kofanger samt et sæt lækre LED-lygter.

Fra siden af ses en del af Evoque-ligheden i form af den meget hældende taglinje, der ender i en spoiler på bagklappen. Bagerst ligner den mest af alt en kasse – en meget firkantet en af slagsen, men opløftes rent designmæssigt i form af nogle lækre baglygter.

Ingen interiør-billeder blev lækket, men Land Rover har tidligere bekræftet, at den kan bestilles med en optionel 5+2-sædekonfiguration. Det er altså muligt at få en tredje sæderække ind.

De officielle specifikationer bliver formentlig annonceret allerede i morgen, men man forventer en ræke firecylindrede benzin- og dieselmotorer, hvoraf en turbocharged 2,0-liters diesel vil være den første på markedet – og samtidig en af de bedste i sit segment.

Tjek også

Galleri: Classic Cars Ringsted 2018

Bymidten i Ringsted var lørdag formiddag fyldt med klassiske og nye biler