Hjem » Events » Biltræf » Koed Træf 2010

Koed Træf 2010

Til det årlige BMW træf hos KOED

Første weekend i maj hvert år afholder Koed deres årlige træf for BMW fanatikere. Vi tænkte på Pro-Street at vi ville prøve at aflægge dette træf et besøg i år for første gang. Det kan ikke komme som nogen overraskelse at der var BMW’er i lange baner.

De var mødt talstærkt op fra det meste af Danmark, i gamle til nye modeller, et meget bredt udvalg med næsten 30 år imellem de forskellige modeller.

Kendetegnet for disse BMW-fans’ biler er meget genkendelige. De bygger deres biler til at have et meget stilrent udseende, for at holde den såkaldte “tysker-stil”. Så her er der ikke store spoilere og plastik kofangere over det hele. De holder sig generalt til det mere “clean look” med meget brede fælge, samt masser af fælgkant og en undervogn der er sænket tilpas. Og så nusser de for detaljerne.

Denne dag må siges at være godt besøgt trods vejret, der ikke var med os. Da vi kørte mod Djursland så det mørkt ud, dog blev det kun til småregn. Desværre afholdte det mange i at komme forbi i deres cabrioleter, selv om det lidt over middag klarede op og solen kom frem. Det fik det hele til at minde lidt om sommervejr.

Ting der går igen fra træf til træf man kommer til, er at der næsten altid er sat en pølsevogn op. Og selvfølgelig var der også det her, med en gratis pølse og øl/sodavand kunne man gå rundt og nyde synet af alle de flotte BMW’er eller se på, når de fik deres bil målt på rullefæltet, som Natmekanikeren havde stillet op denne dag. Han kunne tilbyde at rulle ens bil for sølle 100 kr. Dette blev brugt flittigt, der var kø fra vi kom til vi kørte.

Dette må siges at være besøget værd! Og ikke sidste gang vi vender forbi Koed.

Fakta:
Event: Koed træf 2010
Hjemmeside: www.Koed.dk
Lokation: Koed A/S, Nyhåbsvej 16-18 Djursland, 8560 Kolind.

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.