Hjem » Events » Biltræf » Koed Træf 2011
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Koed Træf 2011

Det årlige BMW træf hos Koed blev afholdt den 7 maj 2011 – og vi var med, sammen med de tons af BMW’er der lagde vejen forbi.


Sidste år var vi forbi det årlige event hos Koed, hvor det klart gik op for os at dette ville blive en tradition at tage til. Derfor valgte vi at skrive i artiklen, at:”Det må siges at være besøget værd” og tage forbi den lille by Kolind, da der blev afholdt Koed Træf 2011.
Alle de entusiastiske BMW ejere var mødt talstærkt op igen i år, og kom fra det meste af Danmark hertil. Der var alt fra gamle modeller til nye modeller, et bredt udvalg af biler med over 30 år imellem produktionsårene.

En BMW entusiast, som vælger at komme til dette træf, er karrakteriseret ved at gøre meget for at vedligeholde sin bil. Selvfølgelig bliver der gjort meget for at pudse og pleje dem, men der bliver gjort lige så meget for at holde den stilrene, og lige have dén detalje på sin bil, som de andre ikke har. Ofte er det ombygninger hvor den samme stil køres hele vejen igennem, hvis ikke at bilen har fået tilføjet en front fra en anden model. Andre vælger at udskifte ting som fælge, hvor Hartge 3-delt splitfælge ofte er et hit og på mode inden for BMW ejere.

Særlig fedt er det, at se de helt gamle BMW modeller stå så utrolig velholdte, som de gamle 3-serie E30’ere fra slut 80’erne, der nærmest ikke har en skræmme på sig og står som da de blev kørt ud fra fabrikken. Specielt en model skiller sig ud. Og det er ejeren af den helt gamle E21, der stammer fra et sted mellem 70- og 80’erne. Denne model er der ikke ret mange af i Danmark, og hans version er en unik jubilæumsmodel.

Vejret var med os i Kolind. Høj solskin lige fra morgenen. Klokken 10, da deres træf startede, væltede det ind med BMW’er. Pladsen var fyldt med biler og mennesker stor set fra start til slut. Og en lang kø hos Natmekanikerenens rullefelt blev det da også til. Derudover var der pølsevogn på pladsen til de sultne.
Er du en rigtig BMW fan, så bør du klart lægge vejen forbi Koed træffet næste år. Hold øje med deres hjemmeside, Koed.dk, for flere informationer.

– Vi kommer helt klart igen næste år.

Tjek også

Gemballa Widebody Porsche 911 Turbo med 807 HK

Gemballa er et velkendt navn, når vi taler om Porsche tuning. Og deres seneste skud på stammen, sætter en stor tyk streg under hvorfor de er så velkendte for deres Porsche tuning. De har nemlig forvandlet en Porsche 911 turbo til en Gemballa GTR 8XX Evo-R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *