Hjem » Tuning » Bilbabes » Ken Block præsenterer Monster 2011 WRC Fiesta, planer og babes

Ken Block præsenterer Monster 2011 WRC Fiesta, planer og babes

Ken Block lover at give den gas igen i 2011. Han har meget at leve op til, men med et fyldt program for 2011 lover det godt. Se hans planer for 2011 i denne artikel.

Ken Block har netop smidt en video på nettet hvor han præsentere hans WRC Ford Fiesta. kalender for 2011 og tre monster babes.

Ud over 9 WRC løb rundt om i hele verden kan du også opleve Ken Block til Gymkhana i Los Angeles, Australia og Østrig. Goodwood festival og speed i UK, Weston festival of transport i IRL og Monza rally show i Italien. Hertil kommer en masse mindre event som Motorcross løb, Summer X Games, Gymkhana Four og Gymkhana Grid.

Til sidst afsløre Ken Block at der arbejdes på tre hemmelige projekter som vil blive afsløret hen over året. Pro-Street.dk skal nok følge op på dette.

Vi glæder os til endnu et godt år med Ken Blocks vanvittige drift videoer. Indtil da kan i nyde videoen neden for, der fortælle lidt om kalenderen 2011.

 

Se Ken Block skyde hans Ford af her.

UPDATE d. 10. februar 2011:

Ken Block har nu smidt en video på nettet hvor du kan se hans WRC Ford Fiesta 2011 bliver smidt rundt på en bane i Sverige. Se den nedenfor.

Tjek også

Volvo

Volvo V60 og S60 scorer fem stjerner i NCAP

De nye Volvo S60 sedan og V60 stationcar har i dag modtaget de maksimale fem ...