Hjem » Featured Forside » Hardcore version af McLaren 570S kan få over 600 hk

Hardcore version af McLaren 570S kan få over 600 hk

Flere hestekræfter, lavere vægt, mere downforce

McLaren har udgivet en ny teaservideo af, hvad der kunne være en Longtail-version af den velkendte 570S. McLaren vil frigive fulde billeder af den nye model d. 28 juni, og bilen vil få sin debut på Goodwood Festival of Speed i Juli.

Det første glimt (se billedet nedenunder), vi fik af den nye Sports Series McLaren, viste at den nye model vil få en betydelig større diffuser med et mere aggressivt look. Samtidig viste billedet at udstødningen ikke længere vil blive ledt ud til siden af diffuseren, bag baghjulene, som på en standard McLaren 570S.
Et screenshot, fra den nye teaser-video, viser at udstødningen, i stedet, vil blive ledt ud ad motorhjelmen, som ser ud til at være fremstillet af to forskellige typer kulfiber.

McLaren Automotive – The Official Pages billede.

McLaren har, i forbindelse med offentliggørelsen af videoen, sagt at den nye bil vil have fokus på højere ydelse, lavere vægt, optimeret aerodynamik, samt en mere involverende køreoplevelse, hvilket forstærker forventningen om at bilen vil bære et LT-logo.

McLaren har ikke offentliggjort nogle informationer omkring motoreffekt, men det rygtes at den 3.8-liters biturbo V8 vil producere over 600 hk. McLaren Special Operations vil, efter sigende, levere nye fælge samt et udstødningssystem i titanium.

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.