Hjem » Featured Forside » Hardcore version af McLaren 570S kan få over 600 hk

Hardcore version af McLaren 570S kan få over 600 hk

Flere hestekræfter, lavere vægt, mere downforce

McLaren har udgivet en ny teaservideo af, hvad der kunne være en Longtail-version af den velkendte 570S. McLaren vil frigive fulde billeder af den nye model d. 28 juni, og bilen vil få sin debut på Goodwood Festival of Speed i Juli.

Det første glimt (se billedet nedenunder), vi fik af den nye Sports Series McLaren, viste at den nye model vil få en betydelig større diffuser med et mere aggressivt look. Samtidig viste billedet at udstødningen ikke længere vil blive ledt ud til siden af diffuseren, bag baghjulene, som på en standard McLaren 570S.
Et screenshot, fra den nye teaser-video, viser at udstødningen, i stedet, vil blive ledt ud ad motorhjelmen, som ser ud til at være fremstillet af to forskellige typer kulfiber.

McLaren Automotive – The Official Pages billede.

McLaren har, i forbindelse med offentliggørelsen af videoen, sagt at den nye bil vil have fokus på højere ydelse, lavere vægt, optimeret aerodynamik, samt en mere involverende køreoplevelse, hvilket forstærker forventningen om at bilen vil bære et LT-logo.

McLaren har ikke offentliggjort nogle informationer omkring motoreffekt, men det rygtes at den 3.8-liters biturbo V8 vil producere over 600 hk. McLaren Special Operations vil, efter sigende, levere nye fælge samt et udstødningssystem i titanium.

Tjek også

Ny Audi SQ5 TDI på markedet til sommer

Audi´s nyeste SUV har mere moment end en Ferrari F12 Berlinetta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *