Hjem » Nyheder » Alfa jagter den tyske rival med ny Giulia GTA

Alfa jagter den tyske rival med ny Giulia GTA

alfa-giulia-gtaexcl_0
Autoexpress
har angiveligt gennem insiderviden kreeret et eksklusivt, men lavt-opløseligt billede af den nye Alfa Giulia GTA.

Alfa i hælene på BMW M3
Lyder navnet ikke bekendt, kan det nævnes, at det er Alfas svar på en såkaldt “M3-killer”. Selvsagt skal den altså tage kampen op mod BMW M3-rivalen, der igennem mange år har været favoritten i sin klasse. Med den nuværende 425 hestes sekscylinderede motor er det forståeligt nok, men vil Alfas Giulia GTA kunne overgå den?

Rygterne går nemlig på, at den nye Giulia GTA allerede ved sin offentliggørelse vil have mellem 480 og 520 hestekræfter under hjelmen fra en sekscylinderet biturbo 3,0-liters Ferrari-motor. Tilmed gør den brug af Alfas nyudviklede baghjulstræk, der samtidig gør den lettere end den 1635 kg M3-rival. Alt dette skulle ifølge Autoexpress’ oplysninger betyde, at den nye Giulia GTA kan køre fra 0-100 km/t på lige under fire sekunder.

Hestekræfter kommer der nok af, så for at kunne håndtere alle sammen vil den gøre brug af et specielt differentiale samt en dobbeltkoblingsgearkasse som standard.

Starttidspunkt for produktionen er endnu ukendt og ligeledes er prisen, der dog forventes at ligge på en 800.000-900.000.

Tjek også

BMW præsenterer den helt nye 8-Serie Cabriolet

BMW præsenterer den helt nye 8-Serie Cabriolet

Den nye BMW 8-Serie har knapt forladt dit synsfelt, men BMW præsenterer allerede nu deres ...