Hjem » Tuning » Gemballa » Gemballa starter op på ny!

Gemballa starter op på ny!

Mens den tidligere ejer af Gemballa stadigvæk er savnet i sydafrika siden februar i år, starter Gemballa GmbH op under ny ledelse

Foto: Gemballa / Mario-Roman Lambrecht
Gemballa sætter nøglen i tændingen og drejer til en ny omgang på markedet af tyske tunere. Den nye ledelse hos Gemballa består af Andreas Schwarz, som har købt rettighederne til at bruge navnet Gemballa, samt bilenthusiast og investor Steffen Korbach. Disse to kommer til at lede Gemballa under det nye navn Gemballa GmbH.
I et interview med bilmagasinet Prestige Cars, fortæller Schwarz at de allerede er i gang med nye ombygninger på de tidligere projekter som Gemballa folkene havde gang i. Samtidig er de i gang med yderligere koncepter til blandt andet den nye Porsche Cayenne, Porsche Panamera og Ferrari Enzo.

Detaljerne er få, men det var dog sikkert at den nye ledelse ville starte op med et crew på 22 medarbejdere, og med en investering på en million, ser de ud til at gå en sikker fremtid i møde.
Den tidligere ejer Owe Gemballa, som forsvandt i februar i år, er stadigvæk savnet på mystisk vis i sydafrika.

Tjek også

Gemballa Widebody Porsche 911 Turbo med 807 HK

Gemballa er et velkendt navn, når vi taler om Porsche tuning. Og deres seneste skud på stammen, sætter en stor tyk streg under hvorfor de er så velkendte for deres Porsche tuning. De har nemlig forvandlet en Porsche 911 turbo til en Gemballa GTR 8XX Evo-R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *