Hjem » Videoer » Hypnotized Test Car Drive – Behind the Scenes by Opel

Hypnotized Test Car Drive – Behind the Scenes by Opel

Se her hvordan eksperimentet ‘Hypnotized Test Drive by Opel’ er blevet til med den fulde fortælling, fraklip, interviews og ikke tidligere offentliggjorte scener. Opel lavede et forsøg, hvor en række bilejere blev hypnotiseret til at glemme deres fordomme omkring bilmærker og -logoer. Og så gav vi dem en tur i en Opel Insignia, mens de var under hypnose.

Du kan nyde den fulde film, her:

Og du kan finde alle filmene i vores “Hypnotised Test Drive” series, med alle de funny commercials som vi har fået lavet af det hele, i denne playlist:

Eksperimentet begyndte med, at omkring 200 mennesker belv inviteret ind til casting, hvor ingen vidste, hvorfor de var der. Det stod altså ingen steder, at det var arrangeret af Opel, eller at det handlede om biler.

BOOK PRØVETUR: Kunne du tænke dig at opleve en Opel på egen hånd? Så kan du nemt og bekvemt booke en prøvetur. Følg linket og book prøveturen her:
http://opeldanmark.dk/bookprovetur

Efter en hypnosetest blev dem, der kunne bringes i dybest trance, udvalgt. Herefter blev de i uhypnotiseret tilstand interviewet omkring deres holdninger til en række forskellige bilmærker. Heller ikke her blev det afsløret at eksperimentet var foretaget af Opel.
Ugen efter blev de igen hypnotiseret til at glemme alt om bilmærker og billogoer, og så blev de præsenteret for en Opel Insignia — og fik en prøvetur i den under hypnose. Under køreturen spurgte vi ind til nogle af de fordomme de tidligere havde ytret omkring Opel. Denne gang oplevede de bilen med åbent sind og var ikke præget af deres forudindtagede holdninger om Opel. De var overraskende positive.

Efterfølgende tog vi dem ud af hypnosen og viste dem deres reaktioner på Opel bilen, da de var under hypnosen. Reaktionerne kan i se i filmen “Hypnotized Test Drive by Opel” her:
http://opeldanmark.dk/hypnotized

Tjek også

Foto: Frederik Bonde

BILTEST: Opel Grandland X – Bærer præg af søsteren

Vi drog en tur til den lokale Opel forhandler, for at få nøglerne til Opels ...